home

Kennisgeving!!! Aan cliënten met de ooievaarspas.

Met ingang van 1 januari 2016 wijzigen er een aantal regels voor diegene die gebruikmaken van de Ooievaars pedicure kortingsregeling  van de gemeente Den Haag.

Per 1 januari 2016 worden er geen  kortingsbonnetjes voor de ooievaarspas kortingsregeling Haagsche Pedicures meer uitgegeven. Voor vaste cliënten die in 2015, 65 jaar of ouder waren en recht hadden op de ooievaarspas kortingsregeling  en nieuwe cliënten slechts nog korting op 6 pedicure voetbehandelingen per kalender jaar.  Binnen de nieue regeling, heeft u recht op 1 ooievaarspas pedicurebehandeling per 2 maanden.

[ als u op 1 februari 2016 een pedicurebehandeling  met ooievaarspas korting heeft gehad, dan kunt u voor het eerst weer een behandeling binnen de ooievaarspedicureregeling op 2 of na 2 april 2016  korting krijgen]

U dient t uw ooievaarspas bij elke behandeling door de betreffende pedicure te laten scannen als recht hebbende. Indien bij scanning blijkt dat er een storing of andere redenen uw ooievaarspas niet (meer) geldig is, dus niet uitgelezen kan worden, dan wordt er geen korting door de gemeente vergoed aan de pedicure! en zult u het tarief van € 20.00 met de pedicure moeten afrekenen).

U kunt dan daarna contact op nemen met de gemeente Den Haag afd: ooievaarspasregeling pedicures, telefoon 070-7525400 of ooievaarspas.szw@denhaag.nl om uitleg.

Met vriendelijke groet,
Pedicure Marianne

Sporters Ooievaarspas LinksContact

Terug naar het begin

provoet

 

 

Design by rembam.com